Dragomir: Proprietarii de apartamente își pot face un branșament individual pentru furnizarea apei potabile

Primarul Marian Dragomir a declarat într-o conferință de presă că este perfect legal ca cei de la CUP Dunărea să oporească furnizarea apei potabile la Asociațiile de Proprietari care au datorii. Acesta a spus că orice consumăm trebuie plătit, așa cum este pentru energia electrică, pentru gaze.

În ultima perioadă Compania de Utilități Publice Dunărea a întrerupt furnizarea apei potabile la câteva asociații de proprietari care au restanțe mari la plata serviciului respectiv și trebuie să recupereze contravaloarea apei potabile furnizate și drept urmare, în cazul în care o Asociație nu respectă graficul de eșalonare a datoriilor, se procedează la restricționarea sau chiar întreruperea completă a furnizării apei potabile, până la plata datoriilor.

Marian Dragomir a declarat că s-a schimbat situația și că orice proprietar care dorește să-și facă o astfel de lucrare o poate face, chiar dacă este singurul din Asociație care dorește asta.

„Soluția este cea în care vom avea cu toții contract individual la apă potabilă, la fel ca la energie electrică și gaze. Iar acest lucru în momentul de față se poate realiza. Lucrarea presupune ridicarea unei coloane magistrale de apă pe casa scării, de la care se pleacă la fiecare etaj cu o țeavă care duce la apartamentul respectiv” a spus Dragomir, care a precizat că acest lucru ar presupune un cost de aproximativ 3000 lei.

Exit mobile version