Două incendii produse de aparate de gătit lăsate nesupravegheate

Incendii produse de aparate de gătit lăsate nesupravegheate

Incendii produse de aparate de gătit lăsate nesupravegheate

Luna august a început cu solicitări de intervenție ale pompierilor de la ISU Dunărea Brăila pentru stingerea unor incendii la locuințe ale populației.

Duminică seara, la ora 21.45, două autospeciale de stingere cu apă și spumă au intervenit la stingerea unui incendiu pe strada Brateș din municipiul Brăila. Până la sosirea pompierilor incendiul s-a extins și la o altă locuință, aflată în vecinătatea celei de la care a pornit incendiul. Astfel, au fost solicitate să vină în sprijin alte două autospeciale ale pompierilor.

La acest incendiu au ars circa 40 metri pătrați de acoperiș și aproximativ 1000 kg de lemne de foc de la locuința de unde a plecat incendiul. La locuința învecinată au ars circa 15 metri pătrați de acoperiș de la o bucătărie.

Conform informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Dunărea, col. Ștefan Stoian, cauza probabilă a incendiului a fost un aparat de gătit lăsat nesupravegheat. Nu s-au înregistrat victime.

Luni seara, în jurul orei 21.00, Garda de intervenție Făurei a ISU Dunărea s-a deplasat la un incendiu în comuna Surdila Greci cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. La ora 22.30 incendiul a fost lichidat.

Au ars o bucătărie și două camere de locuit, precum și acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 80 metri pătrați. Și la acest incendiu, cauza probabilă a producerii a fost un aparat de gătit lăsat nesupravegheat.

Exit mobile version