Două femei au suferit arsuri în urma unui incendiu la o locuință de pe strada Gheorghe Munteanu Murgoci, din municipiul Brăila

Duminică după amiază, 10 martie 2024, la ora 13.00, pompierii de la ISU Dunărea Brăila au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu la o casă situată pe strada Gheorghe Munteanu Murgoci, din municipiul Brăila.

S-au deplasat la locul incendiului 3 Autospeciale de Stingere cu Apă și Spumă, un echipaj SMURD. La sosirea echipelor de la ISU Dunărea la locul intervenției incendiul se manifesta mohnit. Au fost găsite două victime, dintre care una conștientă, o femeie de 78 de ani, cu arsuri la nivelul feței și căilor aeriene, care a fost evaluată de echipajul SMURD. Cealaltă persoană, o femeie de 58 de ani, a fost găsită inconștientă, și prezenta arsuri. Aceasta a fost predată echipajului SAJ Brăila. După executarea manevrelor de resuscitare persoanei inconștiente, ambele victime au fost transportate la UPU Brăila.

La ora 14:05 incendiul a fost lichidat. Au ars bunurile dintr-o cameră. Cauza probabilă a incendiului se pare că a fost jarul căzut din sobă.

Exit mobile version