Două egaluri în etapa a 13-a din Liga a 4-a

Sâmbătă, 20 noiembrie, s-au jucat cele două meciuri din penultima etapă a turului II din Liga a 4-a la fotbal. Ambele meciuri s-au încheiat la egalitate, cu același scor, 2-2.

Pe stadionul din comuna Bertești s-a jucat meciul dintre Dacia Bertești și ACS Comunal Cazasu. Meciul a fost unul echilibrat, cu răsturănri de scor, iar oaspeții au reușit să obțimnă un punct în urma unui gol marcat în minutele de prelungiri. Sorin Techiu a deschis scorul în minutul 41 și oaspeții au intrat la conducere la pauză. După pauză, Șerbănescu a egalat în minutul 53, iar Dorașcu a adus echipa gazdă în avantaj în minutul 78. Piașu a restabnilit egalitatea prin golul marcat în minutul 90+2.

Pe terenul Voința din Șuțești s-au întâlnit ocupantele locurilor 2 și 3 din Liga a 4-a, Viitorul Șuțești și Voința Vișani. Manea a deschis scorul pentru oaspeți, îân minutul 12, dar după 4 minute Cristian ciocan a marcat golul de 1-1. În minutul 58 Manea a realizat dubla, dar după numai două minute gazdele au egalat prin George Custură.

Chiar dacă a atat în această etapă, Victoria Traian rămâne lider în clasament, cu 27 de puncte. Viitorul Șuțești rămâne pe locul 2, cu 22 de puncet, iar Voința Vișani a rămas pe locul 3, cu 19 puncte. În ultima etapă din turul II, ultimele meciuri din acest an, sunt programate partidele: Victori Traian – Dacia Bertești și ACS Comunal cazasu – Daous Dava Brăila.

Exit mobile version