Dosare penale pentru conducere fără permis sau sub influența alcoolului

Dosare penale pentru conducere fără permis

Dosare penale pentru conducere fără permis

Duminică, 6 septembrie, polițiștii de la Posturile de poliție din județ au avut surpriza să întâlnească în trafic mai mulți șoferi care conduceau deși consumaseră băuturi alcoolice sau nu dețineau permis de conducere. Pentru toți au fost întocmite dosare penale.

În noaptea de duminică, 6 septembrie a.c., la ora 01:30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Făurei l-au oprit în trafic, pentru control, pe un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Mircea Vodă, în timp ce conducea un vehicul pe DJ 203S.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,50 mg/l.

Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

În ziua de 6 septembrie a.c., la ora 19:30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Făurei l-au depistat, pe DJ 203, pe un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Ulmu, în timp ce conducea un vehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,91 mg/l.

Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului.

Duminică, la ora 12:45, poliţiştii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Viziru l-au depistat în trafic pe un tânăr de 28 de ani, din satul Berteștii de Sus, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, la ora 23:55, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Comunal Viziru l-au depistat în trafic pe un alt tânăr, în vârstă de 26 de ani, din comuna Victoria, care conducea o mașină pe raza localităţii Mihai Bravu, fără a deține permis de conducere

Pe numele lor au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Exit mobile version