DJS Brăila anunță că anul acesta, din cauza măsurilor de austeritate, nu se va organiza Gala laureaților Sportului Brăilean

Gala Laureaţilor Sportului Brăilean reprezintă pentru Direcţia Judeţeană de Sport Brăila un prilej de onorare a muncii sportivilor brăileni, precum şi o formă de aducere în atenţia publică a celor mai bune performanţe sportive din anul 2023.

Din păcate, ca urmare a efectelor produse de OUG nr.90/27.10.2023, privind aprobarea unor măsuri de reducere a cheltuielilor bugetare pe anul 2023 (indiferent dacă aceste cheltuieli sunt asigurate din resurse proprii sau subvenții), DJS Brăila face cunoscut, cu un imens regret, că în acest an nu se va mai organiza Gala Laureaţilor Sportului Brăilean. De asemenea, din aceleaşi raţiuni de austeritate, Numărul 15/2023 al Revistei „Sportul Brăilean” nu va mai apărea.

”Precizăm că situaţia la nivel local este identică cu ceea ce se întâmplă la nivel naţional în domeniul nostru de activitate” a declarat directorul executiv al DJS brăila, Nicușor Hagiu.

Exit mobile version