Disparuta de la domiciliu

Disparuta de la domiciliu
Disparuta de la domiciliu

Polițiștii brăileni caută o tânără dispărută de la domiciliu. În ziua de 18 august 2014, la orele 9.30, C. Tudoriţa (55 de ani), din Brăila, a sesizat la poliţie faptul că, în ziua anterioară, nora sa, Călin Fănica (27 de ani) a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai luat legătura cu familia.

Poliţiştii au stabilit că, în luna aprilie 2014, persoana disparută a mai fost plecata să muncească în Italia, în provincia Lecce. Brăileanca are asupra sa actele identitate şi nu suferă de boli psihice sau cronice.

Semnalmente: înălţime 165 cm, corpolenţă robustă, păr negru, lung peste umeri, ochi căprui, fără semne particulare.

Îmbrăcăminte/încălțăminte la data plecării de la domiciliu: tricou alb, pantaloni scurți albaştri, papuci tip şlapi, negri.

Judiciariştii de la Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale au solicitat punerea în urmarire la nivel naţional a persoanei dispărute.

Cine poate da relaţii despre locul în care se află persoana dată dispărută de la domiciliu este rugat să anunţe la cea mai apropiată unitate sau subunitate de poliţie, ori să apeleze, gratuit, la numărul pentru urgenţe 112.

Exit mobile version