Derby județean în Liga a 3-a

Sâmbătă, în etapa a IX-a a Ligii a 3-a, în seria a II-a, este programat derby-ul județului Brăila, în care se vor confunta CS Făurei şi Viitorul Ianca. Meciul se joacă astăzi, de la ora 15.00, la Făurei. Dacia Unirea joacă de la aceeași oră în deplasare la Cernavodă.

CS Făurei își dorește o victorie în acest meci după înfrângerea din etapa treută de la Însurăței, cu Dacia Unirea Brăila, care a afundat-o și mai mult în zona retrogradării. Înaintea partidei, echipa manageriată de Bănel Nicoliță se află pe locul al 14-lea, cu 4 puncte și golaveraj 8-16, în timp ce Viitorul Ianca ocupă poziţia a 6-a în clasamentul Seriei a II-a, cu 15 puncte și golaveraj 7-7.

Ambele echipe au în componență jucători cu experiență la nivel de Liga a 3-a și chiar de Liga a 2-a, mulți dintre ei fiind foști jucători ai Daciei Unirea Brăila, când aceasta evolua în al doilea eșalon fotbalistic al țării.

Cele două echipe s-au întâlnit pe 14 august în Cupa României, pe stadionul din Ianca, iar atunci CS Făurei a câștigat cu 4-2. Acum echipa pregătită de Laurențiu Ivan este acum dornică de revanșă pe stadionul din Făurei.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă din București, avându-l la centru pe Mădălin Marinescu. Acesta va fi ajutat de Alexandru Palcău și Daniel Călin.

Tot astăzi, Dacia Unirea Brăila, locul al 12-lea cu 6 puncte, va evolua în deplasare la Axiopolis Sport Cernavodă, formaţie aflată pe poziţia a 15-a, cu 4 puncte. Victoria din etapa trecută în fața celor de la CS Făurei le-a ridicat moralul jucătorilor pregătiți de Florentin Petre, care speră să se întoarcă cu puncte de la Cernavodă. Meciul va fi arbitrat la centru de Alin Gheorghe din ploiești, ajutat la cele două linii de Doru Nicolae Petre din Bucov și Alexandru Chioibașu din Ploiești.

În primul meci al etapei a IX-a Înainte Modelu a câștigat cu 3-0 meciul de pe teren propriu cu Recolta Gheorghe Doja.

Celelalte meciuri din seria a II-a a Ligii a 3-a sunt:

Mostiştea Ulmu – CS Tunari

Poseidon Limanu-2 Mai – FCSB 2         

Popeşti-Leordeni – Metalul Buzău

Unirea Slobozia – CS Medgidia

CS Afumaţi – Agricola Borcea

Exit mobile version