Deputatul Alexandru Popa sprijină participarea a doi tineri sportivi brăileni la Campionatul Național de kick-boxing Low Kick W.A.K.O

Deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila, continuă să-și doneze indemnizația de parlamentar pentru diverse cauze caritabile și pentru a susține diverse organizații sau asociații brăilene.

”Indemnizația de luna aceasta am donat-o unor sportivi ce vor reprezenta clubul URBAN WARRIOR GYM Brăila la Campionatul Național de kick-boxing Low Kick W.A.K.O, ce va avea loc sâmbătă la București” a declarat deputatul Alexandru Popa.

Popa a precizat că este este vorba despre Tănase Ștefan Cristian, în vârstă de 14 ani, campion național de kickboxing, K1 si kick-light și de Florea Leonard Georgel, de 19 ani, component al lotului național de kickboxing, multiplu campion amatori si profesionisti ce va participa la Campionatul Mondial din Portugalia, câștigator în mai multe gale profesionale de kickboxing. Antrenorul tinerilor sportivi este Dan Căpățînă.

Suma donată va fi folosită pentru cheltuielile ce țin de participarea la această competiție și dacă cei doi tineri vor obține rezultate meritorii, așa cum sperăm cu toții, banii respectivi ajung și pentru premierea performanței lor.

Exit mobile version