Deputatul Alexandru Popa își donează indemnizația pentru a premia trei sportive de la CSM Brăila, care au obținut medalii de aur și argint la campionatele naționale de box feminin

Deputatul PNL de Brăila, Alexandru Popa, a anunțat că indemnizația de parlamentar pentru luna septembrie a decis să o doneze pentru a premia trei sportive de la secția de box a CSM Brăila.

Am aflat despre acestea de la antrenorul lor, Cristian Bălan, care mi-a spus că CSM Brăila a participat cu opt sportive la Campionatului Național de box feminin, care a avut loc luna trecută la Năvodari și că brăilencele au obținut rezultate foarte bune. Clubul brăilean a obținut la această competiție o medalie de aur, două medalii de argint și trei medalii de bronz. Domnul Bălan mi-a vorbit despre valoarea sportivelor, despre cât au muncit acestea și mi-a spus că din cauza situației financiare, CSM Brăila nu-și permite să le premieze pe pugilistele care au obținut aceste medalii.

Fiindcă sunt un iubitor al sportului, am decis să ofer indemnizația mea de parlamentar, care să fie împărțită între cele trei sportive care au câștigat medalia de aur și cele de argint” a spus deputatul Alexandru Popa, președenitele PNL Brăila.

Alexandru Popa a spus că vor fi premiate în acest fel: Maria Roberta Pavel, care la prima sa competiție oficială a devenit campioană națională la categoria 80 kg, junioare, Maria Enache, ce a obținut medalia de argint la categoria 48kg, junioare și Gabriela Ștefania Bălan, care a devenit vicecampioană națională la tineret.

Exit mobile version