Deputat Alexandru Popa (PNL): Ieri s-a dovedit încă o dată demagogia din spatele declarațiilor publice ale PSD-iștilor, care una spun și alta votează

Deputatul Alexandru Popa, președinte al PNL Brăila, a transmis un comunicat de presă în care îi acuză pe PSD-iști de demagogie în declarații, când îl atacă pe ministrul energiei, Virgil Popescu. La votul pentru moțiunea simplă împotriva ministrului Virgil Popescu, doar deputatul Daniel Florea a votat DA, iar președintele PSD și al camerei deputaților, Marcel Ciolacu, a votat ”abținere”.

”PSD l-a criticat de câte ori a avut ocazia pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, social-democrații au aruncat luni la rând cu noroi în el, l-au prezentat ca fiind vinovatul de serviciu pentru mai tot ce se întâmplă rău în România, iar ieri au votat împotriva demiterii acestuia. Asta ca să ne lămurim cât cred PSD-iștii în ceea ce spun.

La votul asupra moțiunii simple depuse de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, doar 85 de deputați au votat „pentru”, iar 191 de parlamentari au votat „împotrivă”. Moțiunea a fost respinsă cu largul sprijin al PSD; deputații PSD de Brăila Florin Mircea, George Paladi și Nicu Niță  au votat și ei împotriva demiterii ministrului Energiei.

Dacă e așa de rău ministrul Virgil Popescu, așa cum susțineți, dacă îl folosiți ca țintă pentru atacurile voastre demagogice de luni de zile, de ce ați votat împotriva demiterii acestuia, domnilor din PSD? Când erați sinceri, când îl atacați în fel și chip sau când ați votat împotriva demiterii lui?

O să aveți tupeul să-l criticați în continuare pe Virgil Popescu, după ce ați votat împotriva demiterii acestuia?” a spus deputatul Alexandru Popa.

Exit mobile version