Depistați în trafic fără permis

Depistați în trafic fără permis

Depistați în trafic fără permis

La data de 02 iulie a.c., poliţiştii brăileni i-au depistat, pe raza judeţului, pe doi brăileni, în timp ce conduceau vehicule fără a deține permis de conducere valabil

Marți, 2 iulie, la ora 10:30, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Comunal Şuţeşti l-au oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din comuna Tudor Vladimirescu, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule compus dintr-un tractor  şi o remorcă, pe DN 22, pe raza localităţii Şuţeşti.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, tractorul fiindu-i încredinţat de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani care avea cunoştinţă despre acest lucru.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis şi încredinţarea unui ansamblu de vehicule pentru conducere unei persoane care nu deţine permis.

În aveeși zi, la ora 23:00, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca l-au oprit în trafic, pe un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din satul Perişoru, oraș Ianca, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localităţii de domiciliu.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, poliţiştii au stabilit că brăileanul avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Exit mobile version