Depistați în trafic având permisele de conducere anulate sau suspendate

Marți 24 aprilie 2018, polițiști brăileni au depistat în trafic doi bărbați care conduceau vehicule pe drumurile publice din municipiul Brăila deși aveau permisul de conducere anulat, respectiv suspendat.

La data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 8:50, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe un gălăţean, în vârstă de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Dorobanţilor din municipiul Brăila, având permisul de conducere anulat.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis i-a fost anulat.

În aceeași zi, la ora 21:00, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat în trafic pe un bărbat, în vârstă de 40 ani, din Brăila, în timp ce conducea o motocicletă  pe raza municipiului Brăila. polițiștii au constatat că motocicleta era neînmatriculată, iar brăileanul avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.

Exit mobile version