Depistati dormind in timpul serviciului

Depistati dormind in timpul serviciului
Depistati dormind in timpul serviciului

În noaptea de 17 spre 18 septembrie 2015, poliţişti de la Compartimentul Sisteme de Securitate Private din cadrul Biroului Ordine Publică au acţionat pentru verificarea respectării prevederilor Legii 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, la societăţi comerciale asigurate cu pază proprie sau agenţi de pază ai societăţilor specializate de pază, din municipiul Brăila.

Poliţiştii au efectuat controale tematice la 26 de societăţi comerciale, urmărind, în special, modul de executare a serviciului personalului de pază şi cunoaşterea consemnului general şi particular al posturilor.

În urma controalelor efectuate, au fost constatate 8 contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 500 de lei, două dintre acestea fiind aplicate agenţilor de pază care au fost depistaţi dormind în timpul serviciului, două au fost aplicate agenţilor de pază care se aflau sub influenţa alcoolului în timpul serviciului, şi restul pentru alte abateri.

Deficienţele constatate vor fi aduse la cunoştinţa conducerii unităţilor beneficiare, precum şi conducerii unităţilor specializate de pază, prestatoare de servicii de pază.

Exit mobile version