Depistat de poliţişti şi încarcerat pentru trafic de droguri

În ziua de 24 iulie a.c., la ora 15:00, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Brăila pe numele lui Costache Andrei Nicolae, un brăilean în vârstă de 25 de ani. Acesta a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri.

În fapt, în perioada 2015-2017, acesta a efectuat, fără drept, în mod repetat, operaţiuni cu produse, ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În luna iulie 2017, tânărul ar fi achiziţionat, de pe Internet, cantitatea de 30 de grame de substanţe psihoactive.

În perioada 2015-2017, brăileanul a procurat, deţinut, oferit şi pus în vânzare droguri de risc şi canabis.

Brăileanul a primit şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev. de art. 66 alin.1 lit. a şi b cod penal pe o perioadă de 1 an. De asemenea, instanța a solicitat confiscarea și distrugerea următoarelor droguri și substanțe cu efect psihoactiv, cu păstrarea de contraprobe: cantitatea de 24,87 grame N-ethylexedrone (NEH) și 4-Cl-a-PVP rămasă din proba Laboratorului Central de Analiză și Profil al Drogurilor, care a fost depusă la camera de corpuri delicte a IPJ Brăila şi cantitatea de 7,04 grame cannabis, care a fost depusă la camera de corpuri delicte a Inspectoratului General al Poliției Române.

Costache Andrei Nicolae a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Exit mobile version