Video: Declaratii la finalul meciului Dacia Unirea Braila – Dunarea Calarasi 2-1

Declaratii la finalul meciului Dacia Unirea Braila - Dunarea Calarasi 2-1
Declaratii la finalul meciului Dacia Unirea Braila – Dunarea Calarasi 2-1

Dupa succesul din ultimul meci cu Dunărea Călărași, antrenorul Alin Pânzaru și directorul sportiv al Dunării Brăila, Sorin Frunză, au declarat că sunt bucuroși că au stopat seria meciurilor mai slabe și a înfrângerilor. Ambii sunt convinși că vor obține puncte și în deplasarea de la Unirea Tărlungeni, din ultimul etapă care se va juca anul acesta în Liga a 2-a.

Chiar dacă craiovenii s-au arătat bucuroși că vor întâlni Dacia Unirea Brăila în faza optimilor de finală din Cupa României, atât Frunză, cât și Pânzaru au spus că cei de la CSU Craiova vor avea parte de o replică dârză în meciul de marți, 13 decembrie, chiar dacă jocul se va disputa la Buzău.

Referitor la meciul câștigat cu Dunărea Călărași, Alin Pânzaru a spus că este un semnal al revenirii, după un sezon destul de slab, dar s-a arătat dezamăgit de penalty-ul gratuit acordat oaspeților, care au avut astfel posibilitatea să reintre în joc.

La rândul său, tehnicinul Dunării Călărași, Adrian Mihalcea, a spus că le reproșează jucătorilor săi evoluția din acest joc, în special cea din prima repriză. Mihalcea a spus că din iarnă lotul va fi remaniat din temelii, pentru că unii jucători au trecut cu prea multă ușurință de la evoluții bune care au dus anul trecut echipa în lupta pentru promovarea în Liga 1, la evoluții slabe, care au dus echipa în zona retrogradării.

Exit mobile version