De Ziua Unirii, depistați băuți la volan

De Ziua Unirii, doi șoferi au sărbătorit cu alcool evenimentul și s-au urcat la volan, dar au fost depistați în trafic de polițiști, care n-au ținut cont că afară era destul de frig și șoferii au vrut să se încălzească, dar nici de faptul că era o zi de sărbătoare națională.

Luni, 24.01.2022, la ora 11:47, polițiști din  cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila au oprit în trafic în trafic un bărbat în vârstă de 48 de ani din comuna Măxineni, în timp ce conducea un autovehicul în localitatea Latinu.

Totodată, în aceeași zi, la ora 18:00, polițiști din  cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 45 de ani din Brăila, în timp ce conducea un autovehicul în comuna Gropeni.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând faptul că aveau o îmbibație alcoolică de 0,60 mg/l, respectiv de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel fiind conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cauze a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Exit mobile version