”De trei ori femeie” la Teatrul Maria Filotti

Sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 19,00, la Sala Bujor Macrin a Teatrului „Maria Filotti”, la o săptămână de la premiera de la Teatrul Nottara, din 21 noiembrie, va avea loc spectacolul ”DE TREI ORI FEMEIE”.

Cu o versiune scenică originală, după o idee de Aldo Nicolaj, cu actriţa Claudia Motea, parcă mai convingătoare ca oricând, spectacolul, în regia şi scenariul lui Lucian Sabados, înseamnă comedie, suspans, răsturnări de situaţie şi multă multă emoţie. Trei în unu! Adică, DE TREI ORI FEMEIE!

„Trei posibile ipostaze ale femeii moderne, soţia, amanta, actriţa, sunt topite dramaturgic de regizor într-o poveste unică, ce pleacă de la dorinţa de clarificare şi de înţelegere a tensiunii între femeie şi bărbat în lumea contemporană.

Biografii complexe, destine frânte, dar şi cu alură de luptătoare-amazoană, este chipul care înfăţişează Femeia în încleştare cu Bărbatul, fie el soţ, şef la serviciu sau amant.

Veţi vedea Femeia de lângă noi, care îşi caută cu disperare fericirea, împlinirea, perechea şi, mai ales, locul în lumea modernă.

O actriţă precum Claudia Motea, polivalentă, convingătoare, polisemantică şi ataşată. Spectacolul se constituie într-o demonstraţie de forţă, sensibilitate, umor şi multă, multă EMOŢIE!”, spune regizorul Lucian Sabados, managerul Teatrului Maria Filotti.

Exit mobile version