De Rusalii, jandarmii brăileni sunt prezenți la datorie, pentru siguranța cetățenilor

Cu ocazia minivacanței de Rusalii dar și a începerii vacanței de vară a elevilor, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila vor monitoriza atent locurile aglomerate din municipiu și județ, în scopul prevenirii și combaterii faptelor antisociale.

Jandarmii vor suplimenta numărul efectivelor din teren și vor acorda o atenție sporită – parcurilor, falezei Dunării, gării, autogărilor, centrelor comerciale și piețelor.

Duminică 23 iunie a.c. și luni 24 iunie a.c., cu ocazia manifestărilor religioase prilejuite de Hramul Mănăstirii Măxineni și a manifestărilor cultural-artistice desfășurate cu ocazia “Zilelor Comunei Măxineni” din Județul Brăila, jandarmii brăileni vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică. Jandarmii vor fi prezenți în zona lăcașului de cult și a zonei de desfășurare a manifestărilor artistice, pentru ca toți participanții să aibă parte de siguranță și liniște pe toată durata evenimentelor.

Stațiunea balneoclimaterică Lacu Sărat reprezintă, de asemenea, o prioritate pentru jandarmii brăileni care vor fi alături de brăilenii și turiștii veniți în stațiune.

”Recomandăm tuturor persoanelor care decid să meargă în stațiunea balneoclimaterică Lacul Sărat, să nu lase bunurile de valoare pe plajă sau în autoturisme, pentru a nu atrage atenția persoanelor certate cu legea.

De asemenea, recomandăm turiștilor, să se asigure că au închis ferestrele și ușile camerelor unde sunt cazați, atunci când părăsesc unitatea hotelieră.

Cu ocazia Vacanței de Vară, urăm tuturor copiilor să aibă parte de o vacanță frumoasă, iar elevilor care urmează să susțină Evaluarea Națională și respectiv, Examenul de Bacalaureat, le dorim mult succes!

Noi vom fi prezenți în zona centrelor de examinare, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică.

Pentru buna desfășurare a evenimentelor religioase sau cultural-artistice precum și a sesiunilor de examene, instituția noastră recomandă tuturor participanților:

– să adopte un comportament civilizat, să manifeste răbdare, să respecte indicațiile organizatorilor și ale forțelor de ordine și să evite implicarea în conflicte de orice natură;

– să acorde o atenție sporită modului de păstrare a bunurilor personale;

– părinții să supravegheze cu atenție sporită copiii, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să solicite cu încredere sprijinul efectivelor de jandarmi din zonă sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Vă mulțumim tuturor pentru încrederea pe care ne-o acordați și suntem convinși că prin cooperare și dialog, perioada aceasta pe care o vom petrece împreună, va fi una deosebită!

 Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila, vă urează un sfârșit de săptămână cu bucurie, în liniște și siguranță!”, este mesajul transmis de jandarmii brăileni.

Exit mobile version