De cinci zile este de negasit!

De cinci zile este de negasit!
Disparuta Petcu Calina

Petcu Calina, in varsta de 51 de ani a disparut de acasa acum cinci zile. Din cercetarile politistilor s-a constatat ca  braileanca obisnuieste sa cerseasca pe langa hypermarketuri si biserici. Femeia nu are afectiuni psihice si detine asupra ei actele de identitate.

Ieri dimineata, la orele 9:00, la sediul I.P.J. Braila s-a prezentat braileanul P.M., care a sesizat ca, in ziua de 22.03.2013, in jurul orelor 7:30, mama lui, Petcu Calina, in varsta de 51 ani, din municipiu, a plecat in mod voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit pana in prezent.
Din primele cercetari desfasurate de politistii de la Biroul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale a rezultat ca cea disparuta obisnuieste sa frecventeze mediul cersetorilor din Braila, apeland la mila publicului in zona bisericilor si a hipermarketurilor. Femeia are asupra ei acte de identitate si nu sufera de boli psihice sau cronice.
Semnalmente: inaltime 155 cm, constitutie robusta, par saten, tuns scurt, ochi caprui, iar ca semne particulare prezinta multiple cicatrici postoperatorii.
Imbracaminte si incaltaminte la data disparitiei: geaca de culoare maro, fusta neagra cu model floral si ghete negre cu scai.
Politistii efectueaza activitati pentru depistarea si clarificarea situatiei disparutei. Cine poate da relatii despre locul in care se afla aceasta este rugat sa apeleze numarul pentru urgente 112, ori sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

Exit mobile version