Dănăilă: CJ Brăila are un buget mai mic din cauza contraperformanțelor

După ce președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac s-a plâns de faptul că guvernul Orban a alocat către CJ Brăila un buget mai mic cu 47 de milioane de lei mai mic, consilierul PNL Alexandru Dănăilă a replicat că măsura guvernului liberal este o consecință a faptului că anul trecut CJ Brăila nu ar fi putut să cheltuie banii pe care i-a avut alocați.

Președintele PNL Brăila i-a spus președintelui CJ că în cei trei ani și jumătate de mandat nu a reușit să atragă fonduri europene și a rămas cu mulți bani necheltuiți în buget.

Dănăilă a spus că datorită acestor contraperformanțe ale Consiliului Județean, guvernul a decis să aloce mai mulți bani către administrațiile performante în detrimentul celor neperformante.

Discuția a avut loc în contextul votării în CJ Brăila a înghețării salariilor funcționarilor publici și personalului contractual din familia ocupațională ”Administrație” din CJ Brăila, la nivelul lunii decembrie 2019.

Dănăilă l-a acuzat astfel pe Chiriac că nu respectă legea salarizării pe care PSD a inițiat-o. La rândul său Chiriac a spus că liberalii pot ataca hotărârea la Prefectură.

Exit mobile version