Dacia Unirea s-a întors doar cu un punct de la Medgidia

Dacia Unirea s-a întors doar cu un punct de la Medgidia

Dacia Unirea s-a întors doar cu un punct de la Medgidia

Dacia Unirea Brăila a fost aproape de a realiza prima victorie în deplasare în acest sezon de Liga a 3-a, dar un gest iresponsabil al lui Goupy Brice a făcut ca echipa lui Florentin Petre să joace cu un om în minus o repriză întreagă. Brăilenii au avut și cea mai mare ocazie de gol a meciului, Sebastiano Consentino ratând o lovitură de la 11 metri în prima repriză.

Dacia Unirea Brăila a întrerupt seria de 3 înfrângeri consecutive și a obținut o remiză albă în deplasarea de la CS Medgidia. În minutul 25 Consentino a ratat un penalty pe care l-a obținut Essomba.

În prima repriză brăilenii au mai avut câteva ocazii de a marca prin Essomba de două ori și Sava de două ori. Essomba a ratat din 6 metri, când i-a alunecat piciorul de sprijin și a întârziat șutul fiind blocat de un fundaș al gazdelor.

În minutul 45 Dacia Unirea a rămas în 10 jucători, după ce Brice a primit două cartonașe galbene. Primul a fost după ce a protestat la un fault dictat de arbitru, apoi a continuat să protesteze. Gazdele au avut și ele două ocazii de gol, prin Păun, dar apărarea și-a făcut datoria.

În repriza a doua gazdele au alergat după golul victoriei însă brăilenii s-au apărat foarte bine, cu fundașii centrali Moroianu și Cisse care au respins aproape tot, iar ce a trecut de ei a fost apărat de portarul Tudor. Dacia Unirea a mai avut două situații de poartă și în această parte a meciului, dar fără a concretiza. În minutul 80 gazdele puteau să dea lovitura, dar au luftat în lanț.

A fost un meci în care pentru prima dată în turul de campionat s-a văzut dăruire la majoritatea jucătorilor.

Florentin Petre a jucat în acest meci cu următoarea formulă de echipă: G. Tudor – Libotte, Cise, Moroianu, Consentino – Goupy, Mihalcea, V. Robu (min. 66 Soare), Șt. Sava (min. 90 A. Dobre)- R. Cristea (min. 68 AbdulFatai), J. Essomba (min. 79 Al Duțu).

Dacia Unirea a rămas pe locul 15 în clasament, cu 8 puncte, iar etapa viitoare va juca în deplasare la CS Tunari, unde nu va conta pe Cisse și Goupy, ambii suspendați.

Exit mobile version