Dacia Unirea joaca miercuri la Mioveni pentru un nou rezultat pozitiv

Dacia Unirea joaca miercuri la Mioveni pentru un nou rezultat pozitiv

Dacia Unirea Brăila va juca miercuri, 25 aprilie, în deplasare la CS Mioveni, în etapa a 31-a din Liga a 2-a. Înaintea acestei etape Dacia Unirea ocupă locul 15 cu 51 de puncte și golaveraj 58-58, iar CS Mioveni se află pe locul 10, cu 41 de puncte și golaveraj 44-37.

În meciul tur, disputat în luna octombrie la Brăila, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 2-2, după ce la pauză echipa lui Alin Pânzaru conducea cu 2-0 prin golurile marcate de Cosmin Mihai și Alexandru Pop. În repriza a doua oaspeții au egalat prin golurile înscrise de Ayza din penalty și Ene.

În ultimul meci jucat în deplasare de Dacia Unirea Brăila aceștia au câștigat cu 1-0 la Metaloglobus București, prin golul marcat de Marius Dima în minutul 86. În etapa trecută, brăilenii s-au impus pe teren propriu în fața celor de la Clinceni cu 5-2, după ce în minutul 8 au fost conduși cu 0-2.

CS Mioveni vine după o înfrângere cu 1-2 pe teren propriu cu Ripensia Timișoara, iar etapa trecută a stat și a câștigat trei puncte la ”masa verde” cu ASA Tg. Mureș. De altfel, în ultimele 11 meciuri pe teren propriu ale celor de la Mioveni au avut o singură victorie, 2-0 cu Foresta Suceava.

Meciul de la Mioveni va fi arbitrat de o brigadă din Timișoara, avându-l la centru pe Botaş Nicolae Cătălin. Acesta va fi ajutat de arbitrii asistenți Ghiciulescu Raul Constantin și Nicolae Chiţoiu Andrei.

Arbitrul Botaș arbitrează prima dată echipa brăileană, în timp ce pe cei de la Mioveni i-a mai arbitrat la centru în două partide, ambele cu UTA, unul pierdut și unul terminat la egalitate.

Brăilenii au nevoie de o victorie la Mioveni pentru a rămâne peste linia retrogradării, având în vedere că Știința Miroslava va obține fără joc cele trei puncte în această etapă, în care ar fi trebuit să joace cu Olimpia Satu Mare.

Exit mobile version