Dacia Unirea joacă astăzi, la Însurăței, cu Recolta Gheorghe Doja

Astăzi încep meciurile din etapa a II-a a Ligii a 3-a. Dacia Unirea va juca un meci considerat acasă, pe terenul din orașul Însurăței, cu nou promovata Recolta Gheorghe Doja. După două înfrângeri, în campionat și în Cupa României, Dacia Unirea speră să spargă gheața în seara asta, de la ora 18.00, și să obțină prima viictorie din acest sezon competițional.

Echipa lui Florentin Petre, retrogradată din Liga a 2-a, va juca contra unei echipe nou promovate, campioana județului Ialomița. Meciul se va juca la Însurăței, de la ora 18.00, deoarece stadionul Municipal din Brăila nu este omologat pentru meciurile de Liga a 3-a.

În prima etapă, Dacia Unirea a pierdut cu 0-5 meciul din deplasare cu Metalul Buzău. Recolta Gheorghe Doja a pierdut cu 0-3 la Slobozia, un meci considerat pe teren propriu, în fața celor de la CS Medgidia.

Elevii lui Florentin Petre au făcut un meci bun la Făurei, cel puțin până în minutul în care Fatai a fost eliminat, iar asta le dă speranțe că vor putea obține prima victorie în acest sezon în meciul cu echipa din Ialomița.

Meciul va fi arbitrat la centru de Valentin Porumbel din Oltenița, ajutat la cele două linii de Claudiu Lucaci din Bacău și Alexandru Crăciun din Onești.

Petru meiul de la Însurăței, Dacia Unirea Brăila nu va conta pe nigerianul Yusun Fatai, suspendat. În schimb va putea fi pe teren mijlocaşul stânga Jean Frederic Bady. Acesta este născut pe 25 aprilie 1997 şi ultima formaţie la care a evoluat este Stella Club d’Adjamé din Coasta de Fildeş.

Brice Goupy, mijlocaş ofensiv de origine franceză, născut pe 12 octombrie 1995, ar putea fi din nou titular la echipa brăileană. Sezonul trecut, Goupi a fost legitimat la clubul FK Palanga în Lituania.

Mijlocaşul stânga italian, în vârstă de 21 de ani, Sebastiano Cosentino a debutat la meciul din Cupa României și va fi prezent pe teren și la acest meci. De asemenea, fundaşul dreapta Valentin Munteanu, jucător născut în 1999 la Brăila și format la Luceafărul Brăila, dar care vine de la Sporting Piteşti va putea fi și el din nou titular în echipa lui Florentin Petre.

Pentru meciul de astăzi, Florentin Petre speră să-l poată folosi și pe atacantul Jean Claude Essombe, un camerunez născut pe 6 iulie 1992, care ultima dată a evoluat pentru o echipă de Liga a 3-a din Polonia. De asemneea Petre l-ar putea utiliza și pe francezul Anis Libotte, care a jucat în Mexic.

CS Făurei va juca sâmbătă, de la ora 18.00, în deplasare la CS Tunari, iar Viitorul Ianca va întâlni tot sâmbătă seara, pe teren propriu, pe Metalul Buzău.

Exit mobile version