Dacia Unirea Brăila primește vizita celor de la FC Argeș

Dacia Unirea Brăila, aproape retrogradată și matematic din Liga a 2-a, va întâlni sâmbătă, 4 mai, de la ora 11.00, pe FC Argeș, într-un meci contând pentru etapa a 33–a.

Dacia Unirea vine după trei înfrângeri consecutive, în care au primit 17 goluri fără să înscrie vreunul. FC Argeș vine la Brăila după două eșecuri consecutive, dintre care unul pe teren propriu cu Farul Constanța.

În meciul tur, FC Argeş a câştigat cu 4-1 la Piteşti. Ionuţ Şerban (27, 65), Vasile Gheorghe (93) şi Cătălin Barbu (90+3) au marcat pentru piteşteni, în timp ce pentru Brăila a punctat Stephane Le Metayer (72).

Acum, înaintea desfăşurării etapei a 33-a, FC Argeş se află pe locul 6, cu 56 de puncte, iar Dacia Unirea e ultima în clasament, pe locul 20, cu 19 puncte.

Partida care se va desfăşura pe stadionul Municipal din Brăila va fi arbitrată de Andrei Baciu (Botoşani) şi de asistenţii Damian Antal şi Alexandra Theodora Petrea (ambii din Bacău). Rezervă este Dorin Burloiu (Galaţi), iar observatori au fost delegaţi Stan Prodan (Alexandria) şi Emil Tudor (Târgovişte).

Exit mobile version