Dacia Unirea Brăila învinsă în amicalul cu CSM Rm. Sărat

Sâmbătă, 13 august, Dacia Unirea Brăila și CSM Rm. Sărat s-au întâlnit într-un meci amical pe stadionul ”Olimpia” din Rm. Sărat. Gazdele au câștigat cu 5-0 (1-0).

CSM Rm. Sărat a deschis scorul în minutul 44, dintr-o lovitură liberă de la marginea careului, executată de Roman. În repriza a doua gazdele au majorat scorul prin golul marcat din penalty de Roman, apoi au mai marcat de 3 ori prin Socol, Constantinescu și Pîslaru.

Brăilenii au făcut o primă repriză bună și au avut și 4 ocazii de a marca prin Duțu, Vartolomei și Robu. 

Dacia Unirea Brăila a început meciul cu Toma – Ene, Leu, Glen, Sava, Marco, Borosu, Badilas, Vartolomei, Robu, Duțu. În repriza a doua au jucat cu: Butunoiu- Leu, Glen (min 75 Giurcanu) Badilas, Sava ( min 75 Balaban) Robu, Marco, Vartolomei ( min 75 Raileanu), B. Voica, Atrix, Duțu (min75 Ghiță). Glen și Atrix sunt doi jucători camerunezi, cu cetățenie franceză, care au venit în probe în urmă cu două zile.

Antrenorul Marian Samuilă a declarat că a fost mulțumit de evoluția echipei în prima repriză, în care și-au creat și câteva ocazii de gol, dar au și închis bine la atacurile gazdelor, care au reușit cu greu să se apropie de poarta lui Toma, doar cu pase lungi. După pauză, evoluția echipei nu a mai fost la fel de bună, mai ales după primirea golului 2, dintr-un penalty acordat ușor la un presupus fault în careu a lui leu asupra unui atacant al gazdelor.

Miercuri, 17 august, Dacia Unirea Brăila va juca un amical cu nou promovata în Liga a 3-a, Unirea Braniștea. 

Exit mobile version