Dacia Unirea Brăila învinsă de CSC Șelimbăr după ce a condus aproape 50 de minute

Dacia Unirea Brăila începuse bine meciul de la Avrig, cu CS Comunal Șelimbăr, o altă nou promovată, dar după ce a condus la pauză cu 1-0 a pierdut cu 3-1, primind 3 goluri în intervalul dintre minutele 56 și 59.

Dacia Unirea Brăila a deschis scorul rapid, în minutul 8. valentin Robu a fost faultat la 25 de metri ușor lateral dreapta. Petrache a executat lovitura liberă, în mijlocul careului, iar Raphael Stănescu s-a înălțat și a trimis cu capul în poartă, de la 8 metri, cu toată opoziția portarului Vâtcă. În prima repriză brăilenii au mai avut și alte situații de poartă, dar nefructificate. Și gazdele au avut câteva situații de gol, chiar și o bară.

Debutul reprizei secunde a fost de coșmar pentru echipa brăileană. În minutul 56, la un aut de margine, Petrache a fost depășit, mingea a fost centrată în careu, unde Stănciulescu nu a ajuns la minge să o respingă cu capul,, iar Paliu a alunecat și Andrei Roșu a trimis din careu în poarta lui Cristian Andrei.

În minutul 57 brăilenii au cerut un fault în atac la Duțu, dar gazdele au rămas la minge și au trimis o pasă lungă, pentru Nicolas Andone, aflat între Cocîrlă și Paliu, iar acesta a șutat și a marcat pentru 2-1, după o minge respinsă în față de portarul Andrei. Minutul 59 a adus golul trei al echipei din Șelimbăr. Paliu a încercat să trimită o pasă lungă pentru atacanții brăileni, dar mingea a fost interceptată de mijlocașul central al gazdelor care a trimis o pasă în adâncime, peste apărarea echipei din Brăila și Nicolas Andone a marcat pentru 3-1 , în poarta goală. 

În minutul 82 Dacia Unirea a avut o lovitură liberă indirectă de la 8 metri, dar șutul lui Stănescu l-a lovit în cap pe un fundaș al gazdelor aflat pe linia porții. În minutul 90+1 același jucător a șutat din interiorul careului, dar portarul gazdelor a fost la post și scorul a rămas 3-1.

Dacia Unirea Brăila: Cr. Andrei – Cocîrlă, Stănciulescu, Paliu, Apostolache – Fl. Lungu (min. 81 Voinescu), N. Ioniță (min.61 Pătlăgică), Petrache, Val. Robu (min. 46 Taciuc), R. Stănescu, Al. Duțu (min. 61 G. Răducan). Antrenor: Florentin Petre.

CS Comunal Șelimbăr: Vâtcă – Monea, Vișa, R. Crișan, D. Tătar – N. Antone, Curtean, Rob. Boboc, Al. Neacșa – Andr. Roșu, Cîrstean. Rezerve: Gal, Tineiu, Câmpean, Biatoumoussoka, Ciocâlteu, Luca, Giura, Badea. Antrenor: Eugen Beza

Etapa următoare, sâmbătă, 7 august, Dacia Unirea Brăila va juca pe stadionul Municipal din Brăila cu FC Brașov.

Exit mobile version