Dacia Unirea Brăila gata de startul în Liga a 3-a

Săptămâna aceasta Liga a 3-a dă startul celei de-a 64 ediție a sa, la startul căreia se vor alinia și 3 echipe din județul Brăila. Dacia Unirea Brăila a retrogradat la finele sezonului 2018-2019, și a fost repartizată în Liga a III-a, Seria 2, după 9 sezoane consecutive în Liga a 2-a.

Dacia Unirea Brăila mizează pe continuitate la nivelul staffului tehnic. Florentin Petre și Marian Samuilă vor continua muncă asiduă cu dorința certă de a promova, în timp ce la nivelul lotului, nucleul principal este compus din tineri brăileni, jucători foarte talentați care și-au dovedit valențele fotbalistice prin rezultatele bune la nivelul Campionatelor Naționale dedicate juniorilor U19 și U17 în sezonul precedent.

Săptămâna această, o serie de jucători vor semna cu Dacia Unirea Brăila, însă, datorită întârzierii finanțării, nu au putut fi aduși decât jucători liberi de contract, pentru că toți jucătorii brăileni contactați au refuzat să vină la Dacia Unirea. Patru dintre jucătorii străini au jucat sâmbăta trecută în amicalul cu Viitorul Însurăței. Abia în ședința din 30 august a Consiliului Județean va fi supus votului consilierilor proiectul de finanțare al clubului de fotbal Dacia Unirea Brăila.

În prima parte a sezonului, Dacia Unirea Brăila își va disputa meciurile considerate pe teren propriu pe stadionul din orașul Însurăței, până când suprafața de joc de pe Stadionul Municipal Brăila va fi refăcută pentru ca stadionul să fie omologat de FRF pentru Liga a 3-a.

Primul meci în Liga a 3-a pentru Dacia Unirea va fi sâmbătă, 24 august, de la ora 18.00, când vor juca în deplasare la Metalul Buzău, pe terenul sintetic ”Constantin Negoescu” din Buzău. Primul meci pe teren propriu pentru Dacia Unirea Brăila va fi sâmbătă, 31 august, de la ora 18.00, cu nou promovata ACS Recolta Gheorghe Doja, campioana Ligii a 4-a din Ialomița. Între cele două meciuri, Dacia Unirea va juca în turul III al Cupei României, la mijlocul săptămânii viitoare, în deplasare la CS Făurei.

Exit mobile version