Dacia Unirea Brăila deschide etapa a VI-a din Liga a 3-a

Etapa a VI-a Ligii a 3-a, începe astăzi, 26 septembrie, cu partida dintre Dacia Unirea Brăila şi Înainte Modelu. Meciul se va juca de la ora 17.00, pe stadionul din Însurăței.

Dacia Unirea Brăila a adunat doar 3 puncte în primele 5 etape și ocupă poziția a 13-a în clasamentul seriei a II-a din Liga a 3-a. Adversara sa se aflată pe poziţia a 8-a, cu 8 puncte, cu 2 victorii, 2 egaluri și o înfrângere. Partida este foarte importantă pentru echipa pregătită de Florentin Petre, care este obligată să câştige toate cele 3 puncte pentru a ”evada” din subsolul clasamentului.

În poarta echipei brăilene va reveni George Tudor, care și-a ispășit etapa de suspendare. La oaspeți vor lipsi Silviu Flisc și Gelu Ulmeanu, ambii suspendați.

Partida va fi arbitrată la centru de Diaconu Constantin Adrian din Bucureşti, ajutat la cele două linii de arbitrii asistenți Pavel Cojocaru Andrei și Ciorbea Cristian Marian, ambii din Brașov.

Sâmbătă, de la aceeaşi oră Viitorul Ianca, locul 7 cu 9 puncte, va juca pe stadionul Ştefan Vrăbioru cu Poseidon Limanu-2 Mai, formaţie aflată pe poziţia a 11-a. Echipa din Ianca vine după o înfrângere cu 3-0 în deplasarea de la Mostiştea Ulmu, iar în acest joc de pe teren propriu trebuie să se reabiliteze în faţa propriilor suporteri printr-o victorie, chiar dacă vor fi lipsiți de aportul căpitanului de echipă, Cătălin Stănciulescu.

După ce a pierdut cu 4-1 pe teren propriu în faţa celor de la CS Afumaţi, echipa manageriată de Bănel Nicoliţă, CS Făurei, are acum şansa de a-şi recupera punctele în deplasarea de la Agricola Borcea. Cu toate că evoluează în deplasare, jucătorii de la CS Făurei speră să poate reface rapid după meciul din Cupa României și să se întoarcă acasă măcar cu un punct din această deplasare. În ceea ce privește meiul cu Axiopolis Sport Cernavodă, FRF nu a dat încă un verdict final în privința omologării rezultatului partidei în care oaspeții nu au intrat pe teren pentru că arbitrii au constatat că doar 9 jucători de la Cernavodă aveau viza medicală corespunzătoare.

Programul complet al etapei a VI-a din seria a II-a din Liga a 3-a:

Dacia Unirea Brăila – Înainte Modelu

CS Tunari – Unirea Slobozia

CS Afumaţi – Axiopolis Sport Cernavodă

Agricola Borcea – CS Făurei

CS Medgidia – CS Popeşti-Leordeni

Viitorul Ianca – Poseidon Limanu-2 Mai

Metalul Buzău – Mostiştea Ulmu

Recolta Gheorghe Doja – FCSB 2

Exit mobile version