Dacia Unirea Brăila a jucat sâmbătă un prim amical în această iarnă. Trei străini în probe

Sâmbătă, 4 februarie, pe stadionul Dunărea II din Galați, pe un teren înghețat, Unirea Braniștea a jucat un meci amical cu Dacia Unirea Brăila. Jucătorii de la Unirea Braniștea s-au adaptat bine la condiţii, teren acoperit de zăpadă, şi au câştigat cu 4-0. Golurile au fost marcate de Alexandru Duţu, fostul jucător al Daciei Unirea Brăila, Năpîrlică, Docuz, Denis Cireş.

Dacia Unirea Brăila: B. Toma (min. 60 Moisoiu) – Șt. Sava, Ene (min. 46 Stepanenco), Bădilaș, Daniel (un italian venit în probe) – Boroșu (min. 60 Dragomir), Oumar (un jucător din Burkina faso, venit în probe, min. 60 Neiman), Val. robu (min. 60 Altay), Răileanu (min. 60 R. Radu), Will (belgian venit în probe, min. 60 Orzan) – Ghiță (min. 46 Gorgovan, min. 80 Cîrnău).

La echipa din Braniștea au evoluat și foștii jucători ai Daciei Unirea, portarul Sebastian Butunoiu, la care s-a rennțat de către staff-ul echipei, dar și Alexandru Duțu, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei brăilene în prima parte a sezonului, care a cerut rezilierea contractului cu Dacia Unirea pentru a juca la Unirea Braniștea.

În zilele următoare sunt așteptați și primii jucători promiși de investitori, care au întârziat din cauza problemelor cu viza și dreptul de muncă.

Următorul meci amical ar trebui să fie sâmbătă, 11 februarie, cu Recolta Gheorghe Doja, dar acesta se va juca doar dacă condițiile vor permite să se joace pe un teren satisfăcător și nu pe un teren cu gheață și zăpadă înghețată, așa cum a fost la Galați. De altfel, din cauza vremii, amicalul de săptămâna trecută, cu Victoria Traian, nu s-a mai jucat.

Exit mobile version