Dacia Unirea Brăila a fost învinsă pe teren propriu de Unirea Braniștea

După un egal și două victorii, în care s-au reaprins speranțele de a prinde un loc în play-off, sâmbătă după amiază, pe stadionul Municipal din Brăila, Dacia Unirea Brăila a pierdut meciul cu Unirea Braniștea, scor 0-1 (0-1), după un meci modest, cu puține ocazii.

Oaspeții au avut o primă ocazie de a marca chiar în minutul 1, de la 2 metri de poartă Răducan nu a putut să o bage în poartă. În minutul 10, la un corner bătut de Boroșu, Amaechi Christopher a trimis cu capul, dar slab și portarul a reținut. În minutul 21, Nica a șutat, Toma a respins și mingea a ajuns la Răducan, aflat în lateral, iar un fundaș al Brăilei a pus mâna pe spatele atacantului gălățenilor și arbitrul a dictat penalty. Tot Răducan a executat și a marcat, 0-1 din minutul 22. În minutul 38 Toma a apărat un șut al lui Răducan. În minutul 42, la o lovitură liberă a lui Boroșu, Amaechi a trimis cu capul, dar mingea a trecut pe lângă poartă.

În minutul 52 Vali Robu, scăpat singur cu portarul, dar a șutat pe lângă poartă. Până la finalul meciului nu a mai fost nicio situație de gol și meciul s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 0-1.

Dacia Unirea Brăila: Toma – Eloh, Sava, Israel, Igwe – Boroșu (min. 53 Altay Kayalik), Răileanu, Mendez (min. 73 Dedan Koko), Toure – V. Robu (min. 73 Al. Duțu), Amaechi Christopher.

În urma acestui rezultat, Dacia Unirea a coborât pe locul 6, la 3 puncte de locul 4, ultimul care duce în play-off, ocupat de CSM Râmnicu Sărat, dar echipa din județul Buzău are și avantajul rezultatelor din meciurile directe, dar și golaverajul general. Următorul meci pentru Dacia Unirea Brăila va fi pe 9 martie 2024, în deplasare, la Metalul Buzău, liderul clasamentului Ligii a 3-a, seria a II-a. Apoi, Brăila mai are de jucat două meciuri din sezonul regular, acasă cu CSM Focșani 2007 și în deplasare, la Sporting Liești.

Exit mobile version