Dacia Unirea Brăila a câștigat, în deplasare, meciul cu Viitorul Ianca

Dacia Unirea Brăila pare să își fi revenit după o serie de șase înfrângeri consecutive, iar în ultimele 3 etape a reușit să obțină 7 puncte și să se apropie de locurile de play-off. Sâmbătă după amiază, de la ora 14, pe terenul din Plopu, Dacia Unirea Brăila a câștigat cu 2-1 meciul cu Viitorul Ianca, asta deși a jucat aproape o repriză cu un om mai puțin pe teren.

Dacia Unirea a început bine meciul și a avut două situații bune a a marca. În minutul 5, Mendez, din 6-7 metri a trimis pe lângă poartă, iar în minutul 15 Koko Dedan a trimis cu capul de la 10 metri, pe lângă poartă. În minutul 28 Dacia Unirea Brăila a deschis scorul. Israel a executat o lovitură liberă, portarul Ochaină a respins în față, iar Feliciano Mendez a urmărit și a trimis în poartă, 0-1. Până la pauză Dacia Unirea a mai avut o situație de a marca, la un șut al lui Vali Robu, de la marginea careului, dar mingea a trecut pe lângă poartă.

În minutul 47 Emanuel Orgwuego a fost eliminat pentru oprirea unei situații clare de gol. În minutul 63 Viitorul Ianca a restabilit egalitatea. La o acțiune pe partea stângă, mingea a fost centrată de Chicu în fața porții și Dragoș Cheleș a preluat și a trimis în poartă, 1-1. În minutul 70 Dacia Unirea a preluat din nou conducerea. Pe un contraatac, Christopher Amaechi a pasat lui Vali Robu, care a pătruns în careu și a șutat cu stângul, din partea stângă, la colțul lung, 1-2.

Viitorul Ianca: Ochiană – Coteț, Moroianu, M. Dima, Ciochină – Catrina, C. Chivu, N. Ioniță (min. 82 Păvălache), Petrache (min. 61 Ciucureanu), R. Băluță (min. 61 Cheleș)- D. Mucuță

Dacia Unirea Brăila: Toma – Eloh, Orgwuego, Israel, Simion – Sava, Toure, Boroșu (min. 60 Răileanu), Mendez – V Robu, Dedan (min. 60 Christopher Amaechi).

După 14 etape, Dacia Unirea Brăila este pe locul 5, cu 22 de puncte și golaveraj 26-23, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 4, CSM Râmnicu Sărat, care are golaveraj mai bun, dar și avantajul rezultatelor din jocurile directe. Viitorul Ianca este pe locul 9, penultimul din seria a II-a a Ligii a 3-a, cu 11 puncte și golaveraj 18-30. În etapa a XV-a din seria a II-a a Ligii a 3-a, ultima care se va juca în acest an, Dacia Unirea Brăila va juca, sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 14.00, pe teren propriu cu Unirea Braniștea, iar Viitorul Ianca va juca în aceeași zi, în deplasare, la ACS Hamangia Baia.

Exit mobile version