Dacia Unirea Brăila a câștigat cu 4-0 primul meci oficial din sezonul 2020-2021

Dacia Unirea Brăila s-a calificat în etapa a II-a a Cupei României faza națională, după ce a învins cu 4-0 (1-0) pe ACS Flacăra Mihail Kogălniceanu.

Echipa pregătită de Florentin Petre a controlat practic tot meciul și a reușit să deschidă scorul în minutul 15, când după o acțiune personală, Patrick Petre a șutat de la marginea careului, la colțul lung, și a deschis scorul. La pauză s-a intrat la scorul de 1-0.

În repriza a doua Dacia Unirea a înscris de încă trei ori. În minutul 55, Patrick Petre a primit o pasă din partea dreaptă și de la 16 metri a trimis din întoarcere, un lob peste portarul echipei tulcene. În minutul 69 Apostolache a trimis o pasă pe culoar pentru Cosmin Zamfir , care a șutat de la 10 metri în colțul lung, 3-0. În minutul 74 Patrick petre a șutat din afara careului, portarul a respins în față, iar Cosmin Zamfir a reluat din 5 metri în plasă, 4-0.

Pentru Dacia Unirea Brăila au jucat: O. Stanciu – Poștoarcă, Lungu, Ovye Shedrack, C. Novac – N. Ioniță (min. 76 A. Luca), A. Apostolache – R. Vîlceanu (min. 46 C. Zamfir), P. Petre (min. 76 Batchabi), V. Robu (min. 46 Șt. Sava) – M. Codîrlă (min. 60 Al. Duțu).

Pentru Dacia Unirea Brăila urmează meciul din campionat, în prima etapă a Ligii a 3-a, în deplasare cu Avântul Valea Mărului, sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 17.00.

Exit mobile version