Dacia Unirea Brăila a câștigat cu 3-0 amicalul cu Sportul Chiscani

Sâmbătă, 17 februarie, pe terenul de la Chiscani, Dacia Unirea Brăila a jucat un nou meci amical, cu echipa de Liga a 4-a, ACS Sportul Chiscani. Echipa de Liga a 3-a s-a impus cu 3-0 (2-0).

Deși lipsită de 6 dintre titularii din prima parte a sezonului, care au plecat în această iarnă la alte echipe, fotbaliștii de la Dacia Unirea Brăila s-au dovedit mai motivați și au jucat cu mai multă dăruire, reușind să câștige meciul cu echipa de Liga a 4-a.

Primul gol al meciului a fost marcat de Cazacov, după o acțiune pe dreapta a lui Duțu, acesta a pasat pentru Eloh care a centrat în fața porții și Cazarov a marcat din 6 metri. Golul doi a fost marcat de Eloh, care după o pasă primită pe culoar de la Toure Amara, a marcat cu un șut la colțul lung.

Golul al treilea a fost marcat în repriza a doua, de Amara Toure, după o acțiune individuală pe partea stângă a lui Koko Dedan, care a centrat la marginea careului și Amara Toure a șutat de la 17 metri, în stânga portarului.

În acest meci pentru Dacia Unirea Brăila au jucat: Billal Djattit – Atache Eloh, Wilson Igwe, Ștefan Sava, Luis Boroditenco – Amara Toure, Kayalik Altay (min. 65 Sebastian Turcu), Mohammed Hereka (min. 46 Codruț David), Koko Dedan – Alexandru Duțu (min. 75 Postolache), Alexandru Cazacov (min. 46 Adrian Ghiță).

Următorul amical pentru Dacia Unirea Brăila va fi sâmbătă, 24 februarie, cu Victoria Traian, pe terenul ”Mircea Ceicu” din comuna Traian, iar ultimul meci de pregătire înaintea reluării sezonului de Liga a 3-a, va fi tot în deplasare, cu Sporting Liești.

Exit mobile version