Dacia Unirea a pierdut la scor amicalul de la Focșani, cu CSM 2007

Dacia Unirea a pierdut cu 0-7 amicalul de la Focșani

După două meciuri de verificare câștigate, 5-2 cu Înainte Modelu și 8-2 cu Victoria Traian, Dacia Unirea Brăila a întâlnit, sâmbătă, 22 august, pe stadionul Milcovul, din Focșani, într-un nou joc de verificare, pe CSM Focșani 2007, echipă din Liga a 3-a. Gazdele au câștigat cu 7-0 (2-0).

Atât timp cât în teren au fost formațiile pe care cei doi antrenori le-au trimis în prima repriză scorul a fost strâns, golul al doilea venind în minutul 45. În afara celor două goluri, ar mai fi putut marca fiecare echipă – gazdele de trei ori, oaspeții, o dată. A fost relativ echilibru ca posesie a mingii, dar focșănenii au fost mai buni la finalizare. Patru goluri au fost înscrise în ultima treime a jocului, când au fost făcute toate schimbările de jucători posibile.

În primele 45 de minute, ambele echipe au încercat să joace ofensiv, cu construcție elaborată care să ducă mingea la finalizare. Gazdelor le-a reușit mai bine decât brăilenilor. În primele minute, mai aproape de gol au fost focșănenii care au avut suite de cornere.

În minutul 22, Pădineanu i-a trimis ușor lateral stânga lui Lemac, iar vârful de atac al celor de la Focșani a intrat în careu și a plasat cu siguranță pe lângă Stanciu: 1-0!

În minutul 37, Taciuc a intrat în careu, a pierdut momentul prielnic unei execuții și a tras slab, iar Stanciu a prins mingea. Lemaca avut apoi o nouă mare șansă de gol, dar scăpat singur de la centru a fost ajuns și nu a putut face dubla. A reușit-o în minutul 45, când Munteanu a trimis din propria jumătate de teren o diagonală de 50 de metri la Ilie care a sprintat pe stânga până la linia de fund, a centrat și Lemac a marcat pentru 2-0.

În debutul părții a doua a întâlnirii brăilenii au urcat cu liniile spre centrul terenului și un sfert de oră au dat senzația că pot înscrie. Golul a venit tot în poarta lor, în minutul 60, când o combinație la care au participat Negoiță și Jurj a dus mingea la Ghenovici care ca șutat puternic pe jos, portarul oaspeților a respins în față iar Manu a trimis din cădere mingea în plasă pentru 3-0.

În încercarea de a înscrie, brăilenii s-au dus în atac, dar gazdele au înscris de 4 ori în ultimul sfert de oră, prin reușitele lui Jurj – minutul 75, Oprea – minutele 78 și 87, Bratu – minutul 90.

CSM Focșani a mai risipit câteva ocazii de gol, iar Dacia Unirea a fost foarte aproape de marca, la 3-0, însă Apenciucesei s-a întins și a respins în corner mingea șutată pe jos de Bathabi.

Dacia Unirea Brăila: Stanciu – Paliu, Lungu, Petkov, Novac – Val. Robu, Ioniță, Apostolache, Păvălache – Patrik Petre, Zanfir. Rezerve: Mihai – Luca, Androne, Sloată, Bathabi, Sava, Bucevschi, Duțu. Antrenor: Florentin Petre.

Cocîrlă, Vîlceanu și Moroianu nu au fost în lot.

Mâine 26 august urmează un nou meci de pregătire, cu Oțelul, la Galați.

sursa foto-text: https://monitoruldevrancea.ro/

Exit mobile version