Cuza Pirates Brăila participă la Turneul Final B al Campionatului Național de baschet U14 masculin

În perioada 19-21 aprilie 2024, echipa Under 14 de la ACS Cuza Pirates Brăila participă, la Târgoviște, în organizarea Clubului Sportiv Școlar Târgoviște, la Turneul Final B al Campionatului Național de baschet U14 masculin. Vor participa opt echipe care au fost împărțite în două grupe.

ACS Cuza Pirates Brăila a fost repartizată în grupa 2, din care mai fac parte: CSS Târgoviște, FC Arges Pitești și CS BBB Raptors Berceni. Jocurile din grupe se vor desfășura la SALA DE SPORT „IOAN VALERIAN” a CSS Târgoviște.

Programul meciurilor echipei brăilene este următorul:

VINERI, 19.04.2024

ORA 9.00 ACS CUZA PIRATES BRĂILA – FC ARGEȘ PITEȘTI

ORA 19.00 CSS TÂRGOVIȘTE – ACS CUZA PIRATES BRĂILA

SÂMBĂTĂ, 20.04.2024

ORA 9.00 ACS CUZA PIRATES BRĂILA – CS BBB RAPTORS BERCENI.

Programul meciurilor pentru stabilirea clasamentului final urmează a fi stabilit în funcție de clasament.

Lotul echipei Cuza Pirates Brăila este format din următorii jucători: Ilie Gabriel, Loi Petru, Aramă Darius, Pop Rareș, Dragomir Nicholas, Nițu Mihail, Radu Victor, Tudose Dragoș, Panait Vlad, Oarcheș Darius, Dan Victor, Lipan Cristian, Pănuță Tudor și Puia Luca. Antrenori: Ciubotariu Andrei, Totolici Mircea.

”Este o realizare foarte bună prezența noastră la acest turneu final unde vom încerca să creștem de la meci la meci, să acumulăm cât mai multă experiență și să jucăm din ce in ce mai bine. Astfel demonstrăm din nou faptul că baschetul este un sport care reușește în mod constant să pună Brăila pe harta sportului juvenil din România”, a declarat Mircea Totolici, președintele ACS Cuza Pirates Brăila.

Exit mobile version