Cuza Pirates Brăila participă în acest weekend la turneele de juniori U16 de la București și Focșani

În perioada 7-9 octombrie, cele două echipe de baschet juniori U16 înscrise de Cuza Pirates Brăila în campionatul național, vor debuta în turneele de la Focșani, respectiv București.

Cuza Pirates Brăila I, antrenor Mircea Totolici, va juca la Focșani, unde va întâlni pe Stars Iași, LPS Focșani și Academia de Baschet Phoenix Galați. Meciul cu LPS Focșani se va juca în Sala Polivalentă din Focșani, în deschioderea meciului de seniori din Liga Națională, dintre CSM Focșani și Dinamo București.

Cuza Pirates II Under 16, antrenor Petrișor Micu, va participa la turneul de la București, organizat de Dinamo CSS 6 București, în Sala Luica CSS 6 București. Celelalte două adversare ale baschetbaliștilor brăileni sunt CSM constanța și Axiopolis Cernavodă.

În cadrul proiectului cofinanțat de către Consiliul Județean Brăila, „BRAILA IUBEȘTE BASCHETUL!”, în sezonul 2022 – 2023 Cuza Pirates Brăila a înscris la startul campionatelor naționale echipe de baschet juniori la următoarele categorii:

– Under 13 Masculin – 1 echipă.

– Under 14 Masculin – 1 echipă.

– Under 16 Masculin – 2 echipe.

– Under 18 masculin – 1 echipă.

De asemenea, a fost înscrisă în competiție și o echipă în campionatul de juniori U15, dar aceasta nu este inclusă în proiectul finanțat de CJ Brăila.

Exit mobile version