Cursul de Contabil organizat de CCIA Brăila începe pe data de 4 martie! Nu ratați oportunitatea de a vă înscrie și de a vă dezvolta abilitățile

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila organizează cursul CONTABIL (Cod COR 331302). Cursul este autorizat în conformitate cu prevederile O.U.G. nr.129/ 2000, republicată, Certificatul de absolvire eliberat este recunoscut de Ministerul Muncii și Solidarităţii Sociale și Ministerul Educației.

Daca esti antreprenorul unui IMM sau al unui start-up, cu sigurantă știi că la baza oricarui business de succes se află și o evidență contabilă bine pusă la punct. Pentru a fi sigur că afacerea ta functionează corespunzător, trebuie sa intelegi rolul contabilitatii in firma ta.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila invită persoanele interesate să urmeze cursul de specializare ,,Contabil”, curs autorizat, susținut de lectori cu o vastă experientă teoretică si practică. Cursul se adresează absolvenților de studii medii care doresc să se specializeze sau să-și perfectioneze cunostințele în domeniu.

Competențele obtinute după absolvire sunt:

Durata cursului: 180 ore (60 ore teorie si 120 ore practică)

Perioada desfăşurării cursului: 4 martie – 3 mai 2024

Documente necesare înscrierii:

Informații suplimentare:office@cciabr.ro; 0725974787, 0722435176

Ne rezervăm dreptul de a modifica perioada de desfășurare a cursului cu notificare în prealabil a persoanelor înscrise.

Exit mobile version