”Cupa prieteniei” la final

În perioada 20-22.05.2019, Facultatea de Inginerie şi Agronomie din Brăila (F.I.A.B.) cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (D.J.S.T.) a asigurat desfăşurarea ediţiei a III-a aferente competiţiei sportive „Cupa Prieteniei” atât pe baza sportivă D.J.S.T. Brăila din Parcul Monument cât şi la Club Activ TT din cartierul Hipodrom.

Organizatorii au urmărit realizarea unei competiţii care să conducă la o socializare prin sport între elevii de liceu şi studenţii facultăţii, având ca scop principal definirea de noi prietenii, prin modalităţi clasice de petrecere a timpului liber şi nu în ultimul rând de promovare a Facultăţii de Inginerie şi Agronomie din Brăila în rândul absolvenţilor din preuniversitar.

În prima zi au participat 12 echipe cu un total de 84 elevi sau studenţi, dintre care 7 echipe de la liceele din Brăila şi 5 de la Facultatea de Inginerie şi Agronomie din Brăila.

Echipele din preuniversitar au fost organizate şi susţinute de cadrele didactice din tabelul de mai jos, iar cele de la facultate au fost organizate de tutorii de an de la cele 4 domenii de studii de licenţă. De buna organizare din partea facultăţii s-au ocupat As.dr.ing. Gigel CĂPĂŢÂNĂ, S.L.dr.ing. Fănel, ŞCHEAUA şi Conf.ec.dr.ing. Adrian GOANŢĂ.

Coordonatorul tuturor participanţilor şi totodată arbitrul principal al tuturor meciurilor a fost cadrul didactic asociat Prof. Drd. Răzvan BUCĂTARU de la Facultatea de Inginerie şi Agronomie din Brăila.

Au participat elevi

Nr. crt. Nume Prenume Liceul
 1 Prof. Viorel TĂNASE Colegiul Tehnic „C.D.Nenitescu”
  2Prof. Neti CREIŢEANU Colegiul Economic „Ion Ghica”
 3 Prof. Argentina CHIRU Colegiul Economic „Ion Ghica”
 4 Prof. Andrei HORNEŢ Colegiul Economic „Ion Ghica”
  5 Prof. Marian NETA Liceul teoretic  „PANAIT CERNA”
  6Prof. Cosmin ȘERBAN Liceul Tehnologic „PANAIT ISTRATI”
 7 Prof. Necolae BARBU Liceul teoretic „MIHAIL SEBASTIAN”
  8 Prof. Dragoș-George  FLOREA Liceul tehn. Gh.K.Constantinescu
Prof. Romeo PREDA Liceul Tehn. ” GRIGORE MOISIL”

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila a acordat diplome, medalii, trofeul Cupa Prieteniei şi tricouri inscripţionate.

Locurile pe podium au fost ocupate după cum urmeză:

  1. Locul 1 – Liceul Tehnologic ” GRIGORE MOISIL” cu echipa formată din Leonard NEDELCU, Andrei Gabriel IANOU, Ionuţ Albert CHIBURŢĂ, Andrei Romeo  RĂILEANU, Alexandru BORNESCU, Gabriel GĂLBINEANU, Leonard TIHANOV.
  2. Locul 2 – Liceul Tehnologic „PANAIT ISTRATI” cu echipa formată din Răzvan BĂCANU, Cristian BÎTCĂ, Ionuţ CERCHIA, Alexandru DINU, Alin ENE, Iulian GIOL, Ştefăniţă SAVA.
  3. Locul 3 – Facultatea de Inginerie şi Agronomie din Brăila cu echipa formata din studenţi de la domeniul mecanic şi anume Corneliu CRĂCIUN, Dragoş MLADIN, Adrian PAPUC, Dragoş ROTARU, George PRICEPUTU, Silviu MIRCEA şi Claudiu RĂDOI.

În a doua zi cei doi parteneri F.I.A.B. şi D.J.S.T. Brăila au asigurat buna desfăşurare a întrecerii de fotbal-tenis aferente competiţiei sportive „Cupa Prieteniei” pe baza sportivă D.J.S.T. Brăila din Parcul Monument. La acest eveniment participarea a fost în special din rândul studenţilor dar au fost şi participări individuale din preuniversitar ca urmare a prieteniilor create cu o zi în urmă în cadrul competiţiei de fotbal.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila a participat la momentul de premiere acordând diplome, medalii, reviste de specialitate şi tricouri inscripţionate.

Locurile pe podium au fost ocupate după cum urmează:

  1. Locul 1 – Facultatea de Inginerie şi Agronomie din Brăila cu echipa formată din Claudiu RĂDOI (MEC. an I) şi Cătălin OANCEA (AACDMET an I/masterat)
  2. Locul 2 – Echipă mixtă Liceul Tehnologic ” GRIGORE MOISIL” – Leonard TIHANOV şi Facultatea de Inginerie şi Agronomie din Brăila – Adrian PAPUC (MEC. an II).
  3. Locul 3 – Facultatea de Inginerie şi Agronomie din Brăila cu echipa formata din Adrian COSTIN (MEC. an I) şi Florin KIRILOV (MEC. an IV).

În a treia zi cei doi parteneri au asigurat buna desfăşurare a întrecerii la tenis de masă, organizată la Clubul Sportiv „Activ TT”. Participările individuale au fost atât de la Facultatea de Inginerie şi Agronomie din Brăila cât şi de la câteva licee din Brăila. Situaţia ocupării locurilor a fost următoarea:

  1. Locul 1 – Facultatea de Inginerie şi Agronomie din Brăila, Marius GHEORGHE (AACDMET an I/masterat)
  2. Locul 2 –Liceul Tehnologic ” GRIGORE MOISIL” – Leonard TIHANOV.
  3. Locul 3 – Facultatea de Inginerie şi Agronomie din Brăila, Silviu MIRCEA (MEC. an I).

Au fost acordate diplome, trofee de tip Cupa Prieteniei, reviste de specialitate şi tricouri inscripţionate. În toate cele trei zile de competiţie au participat peste 130 de elevi şi studenţi.

Exit mobile version