Actiuni ale politistilor braileni in ziua de 3 martie

Actiuni ale politistilor braileni in ziua de 3 martie
Actiuni ale politistilor braileni in ziua de 3 martie

Joi, 3 martie 2016, între orele 10:00- 12:00, poliţişti de la Poliţia oraşului Ianca au acţionat pentru combaterea ilegalităţilor care se comit în domeniul producerii, transportului, depozitării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie, în zona de competenţă.

Poliţiştii au efectuat verificări la 4 societăţi comerciale de profil, au verificat în trafic 5 autovehicule de transport şi au constatat 8 contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 1.630 de lei.

Pe timpul desfăşurării activităţilor specifice, poliţiştii l-au depistat pe S. Ionuţ (30 de ani), din oraşul Ianca, în timp ce comercializa tărâţe de grâu fără a deţine documente de provenienţă.

Acesta a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 500 de lei, iar cantitatea de 200 kg de tărâţe de grâu, în valoare de 140 de lei, a fost confiscată şi predată spre valorificare la o societate comercială de profil.

În aceeași zi, poliţişti de la Biroul Proximitate au acţionat în municipiu pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu ţigări, a depozitării, fabricării şi comercializării ilicite a produselor din tutun.

Poliţiştii au efectuat verificări la 6 societăţi de tip cafe-bar, au legitimat 11 persoane şi au constatat o infracţiune, pentru încălcări ale prevederilor Legii 86/2006 privind Codul vamal al României, fiind ridicate în vederea confiscării peste 1.200 de ţigarete, valoare estimată 614 lei.

Actiuni ale politistilor braileni in ziua de 3 martie

Tot ieri, între orele 18:00- 22:00, poliţişti de la Serviciul şi Biroul Rutier, Serviciul Acţiuni Speciale şi Biroul Ordine Publică au acţionat pentru sporirea gradului de siguranţă a cetăţenilor şi combaterea faptelor de natură penală şi contravenţională, în municipiu.

Forţele de ordine au constatat două infracţiuni (conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu permisul suspendat) şi 32 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 13.210 lei.

Astfel, la ora 18.45, poliţişti de la Serviciul Rutier Brăila l-au depistat în trafic, pe strada Brazdei din municipiu, pe G. Mircea (36 de ani), din Brăila, în timp ce conducea autoturismul aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal, conform prevederilor Codului penal.

La ora 22.10, poliţişti de la Biroul Rutier l-au depistat în trafic, pe Bulevardul Dorobanţilor, la intersecţia cu Aleea Soarelui, pe M. Cornel (42 de ani), din Brăila, în timp ce conducea autoturismul având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din aceeaşi zi.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru savârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are permisul de conducere suspendat.

Exit mobile version