Cu permisul suspendat n-au avut niciun stres să se urce la volan

Doi bărbați, unul de 38 de ani și unul de 25 de ani, care aveau permisele de conducere suspendate pentru abateri la regimul rutier, nu au avut niciun sters să se urce din nou la volan în speranța că nu vor fi reperați în trafic de polițiști. Ambii au fost însă depistați de echipajele de poliție la zeci de kilometrii de localitatea de domiciliu și acum s-au ales și cu dosare penale în urma cărora pot primi chiar condamnări privative de libertate.

În data de 23.01.2022 în jurul orei 17:53, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brăila au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 38 ani, din comuna Șuțești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 202A în afara localității Ariciu.

De asemenea, în seara zilei de 24.01.2022, la ora 23:48, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brăila au oprit în trafic un tânăr în vârstă de 25 ani, din comuna Gropeni, în timp ce conducea un vehicul pe Calea Călărașilor din municipiul Brăila.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că ambii conducători auto au dreptul de a conduce suspendat.

Astfel, pe numele acestora a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Exit mobile version