Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

In cauza privind pe I.M. (33 de ani), din municipiu, care a fost prins in flagrant de politisti, in noaptea de 15 spre 16 ianuarie a.c., in timp ce incerca sa sustraga bunuri dintr-o societate comerciala, judiciaristii Biroului de Investigatii Criminale- linia de munca furturi din patrimoniu au extins cercetarile si au stabilit ca acesta este autorul comiterii altor doua infractiuni.
Politistii i-au probat ca, in noaptea de 27/28.11.2012, prin fortarea si escaladarea unei ferestre, a patruns in locuinta brailencei I.F., situata pe strada Rosiorilor, si a sustras din interior bunuri in valoare totala de 1.770 de lei, iar in noaptea de 14/15.01.2013, a spart un geam de la usa de acces intr-o societate comerciala, amplasata in Piata Concordia, si a incercat sa sustraga bunuri.
Dosarele au fost conexate si inaintate Parchetului, care a confirmat inceperea urmaririi penale si a dispus retinerea acestuia pe baza de ordonanta, pentru comiterea infractiunilor de furt calificat si tentativa la furt calificat. Astazi va fi prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

Politisti de la Politia orasului Insuratei au continuat sa desfasoare cercetari in cauze inregistrate in evidente cu autori necunoscuti si l-au identificat pe B.A. (21 de ani), din oras, caruia i-au probat ca, in noaptea de 5 spre 6 ianuarie a.c., a patruns in curtea locuintei localnicului ?.M. si a sustras mai multe bunuri si, in aceeasi noapte, a patruns prin efractie intr-o societate comerciala si a sustras produse alimentare in valoare de 40 de lei. In urma investigatiilor efectuate, prejudiciul a fost recuperat de politisti in proportie de 40 %. Acestuia i s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Ieri, la orele 11.10, politisti de la Politia ora? Insuratei l-au depistat in trafic, pe D.E. 584, in localitatea Lanurile, pe D.V. (29 de ani), din comuna Viziru, in timp ce conducea autoturismul, fara a fi posesor al permisului de conducere. Acestuia i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere.

In ziua de 16 ianuarie 2013, lucratori din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila pentru constatarea de contraventii si prevenirea, respectiv, combaterea infractiunilor rutiere. Politistii au constatat 58 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 12.590 de lei, si au ridicat in vederea suspendarii doua permise de conducere.

Exit mobile version