Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Acţiuni pentru combaterea faptelor antisociale

În ziua de 26 martie, între orele 9.00-14.00 şi 14.00-18.30, poliţişti de la Poliţia oraşului Însurăţei şi Secţia 5 de Poliţie Rurală Viziru au organizat şi desfăşurat două acţiuni pe raza de competenţă, pentru asigurarea unui climat de siguranţă civică, pentru combaterea braconajului piscicol pe Dunăre, pentru prevenirea şi diminuarea fenomenului infracţional şi a faptelor de comerţ ilicit, efectuând şi verificări privind legalitatea transporturilor de mărfuri, în vederea combaterii evaziunii fiscale şi pentru identificarea conducătorilor auto care încalcă normele legale în vigoare.

Poliţiştii au legitimat 24 de persoane, au verificat în trafic 14 autovehicule, au constatat 15 contravenţii, în valoare totală de 15.425 de lei, şi au fost confiscate unelte pentru pescuit şi peşte.

Minoră surprinsă la furat în supermarket

La data de 26 martie, la orele 17.30, ofiţerul de serviciu din cadrul Poliţiei Municipiului a fost sesizat telefonic de agentul de pază de la un supermarket din municipiu, despre faptul că o tânără a sustras două cutii cu vopsea pentru păr şi un aparat bărbătesc pentru ras, intenţionând să treacă de casa de marcat fără să le plătească. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat-o pe Ş.A. (16 ani), din municipiul Brăila, de la care au fost recuperate produsele menţionate, în valoare de 30.79 lei Faţă de cea în cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt.

Cercetaţi penal pentru introducerea unui cartele SIM în penitenciar

Ieri, la orele 18.25, personalul de serviciu de la Poliţia Municipiului a fost sesizată telefonic de reprezentanţii Penitenciarului Brăila cu privire la faptul că P.Elena (35 de ani) şi C.Cătălin (23 de ani), ambii din municipiul Brăila, au introdus în penitenciar o cartelă SIM. Din verificările efectuate a rezultat că cei doi au venit în vizită la un deţinut, aducându-i acestuia un pachet cu alimente în care se afla şi un ceas de mână. Deşi li s-a adus la cunoştinţă faptul că nu au voie să introducă în unitate anumite obiecte, la controlul efectuat asupra pachetului s-a constatat că în interiorul ceasului se afla o cartelă SIM. Poliţiştii au întocmit dosar penal, conform Legii 254/2013 privind executarea pedepselor şi a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal.

 

 

Exit mobile version