Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Tanar cercetat pentru lovire
La data de 24 martie, la orele 17:00, A.E. (62 de ani), din comuna Baraganul, a sesizat la Politie, prin apelul de urgenta 112, faptul ca, in timp ce se afla in fata unui magazin din localitate, impreuna cu sotul ei, A.N., acesta a fost agresat de un tanar. In urma cercetarilor, politistii au stabilit ca agresorul se numeste S.N. (20 de ani), din aceeasi comuna, si ca acesta le-a aplicat celor doi soti lovituri cu pumnii si picioarele, pe fondul unui conflict anterior. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de lovire sau alte violente.

Cercetat pentru violare de domiciliu si furt
Ieri, 25 martie, la orele 17:30, B.D. (30 de ani), din municipiul Slobozia, judetul Ialomita, a sesizat la Politia orasului Insuratei faptul ca persoane necunoscute au sustras din imobilul sau nelocuit, din orasul Insuratei, mai multe bunuri (mobilier, o butelie pentru aragaz, panouri din scandura), in valoare totala de 2.000 de lei. Din verificarile efectuate de politisti s-a stabilit ca bunurile au fost sustrase in perioada martie 2012-martie 2013, de catre B.F. (50 de ani), din orasul Insuratei. De asemenea, s-a mai stabilit ca, in perioada mentionata, autorul s-a conectat la reteaua electrica care alimenteaza imobilul partii vatamate. Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal pentru violare de domiciliu si furt.

Depistat la volanul autoturismului, sub influenta alcoolului
Duminica, 24 martie, la orele 23:10, politisti din cadrul Sectiei 3 de Politie Rurala Faurei l-au depistat pe S.M. (23 de ani), din satul Scarlatesti, comuna Ciresu, in timp ce conducea autoturismul, pe o strada din localitatea de domiciliu, fiind sub influenta bauturilor alcoolice. Politistii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei si i s-a intocmit dosar penal, conform prevederilor O.U.G. 195/2002 (republicata).

Gasit decedat in locuinta
La data de 24 martie, la orele 19:10, D.O. (65 de ani), din orasul Insuratei, a sesizat la Politie faptul ca, in jurul orelor 17:00, l-a gasit pe vecinul lui, C.D. (44 de ani), decedat in locuinta sa, din orasul Insuratei. La fata locului s-a deplasat echipa operativa care a gasit cadavrul pe pat si a luat masura transportarii acestuia la morga Serviciului Judetean de Medicina Legala Braila, in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cu exactitate a cauzei mortii.

Sanctiuni aplicate pentru abateri de la prevederile Codului Rutier
In ziua de 24 martie 2013, lucratori din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila pentru constatarea de contraventii si prevenirea, respectiv, combaterea infractiunilor rutiere. Politistii au constatat 49 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 13.225 de lei, au ridicat in vederea suspendarii un permis de conducere si retras un certificat de inmatriculare.

Exit mobile version