Cu jumătate de echipă formată din juniori de 17 ani, Dacia Unirea a primit 9 goluri la Bacău

Dacia Unirea Brăila a luat decizia de a se baza mai mult pe juniori în ultimele etape din Liga a 2-a, în condițiile în care șansele de evitare a retrogradării erau aproape nule. Dacia Unirea a pierdut cu 9-0 meciul din deplasare la Aerostar Bacău și a ajuns la 21 de goluri primite și niciunul marcat în ultimele trei etape. 

[quote]În ședința Consiliului Director de ieri 25 aprilie 2019, analizând situația actuală din clasament a echipei de seniori, rezultatele din ultima perioadă (mai ales prestația rușinoasă din ultima etapă) precum și perspectiva pe termen mediu și lung, s-a decis, împreună cu banca tehnică, continuarea campionatului actual punându-se baza pe juniorii de perspectivă ai clubului, componenți ai loturilor de juniori A și B, în vederea acomodării acestora cu un nivel de competiție superior și implicit ca antrenorii să-și formeze o primă părere despre potențialul acestora. Ne cerem scuze sportivilor, familiilor acestora, și îndeosebi suporterilor noștri pentru eventualele neplăceri provocate, fără intenție, în acest an competițional deosebit de greu și asigurăm pe toată lumea că vom lua decizii numai spre binele fotbalului brăilean![/quote] este comunicatul Consiliului Director al Dacia Unirea Brăila dat publicității înaintea meciului de astăzi cu Aerostar Bacău.

Cu cinci jucători de 16-17 ani pe teren la începutul partidei, echipa antrenată de Florentin petre a primit 3 goluri în primele 8 minute ale meciului de la Bacău. Valentin Buhăcianu a deschis scorul în minutul 2 și tot el a marcat pentru 2-0 în minutul 6. În minutul 8 Ionuţ Chirilă a majorat diferența la 3-0 și gazdele au oprit motoarele. Mai mult, jucătorii de la Dacia Unirea au avut o posesie mai bună a mingiei până la pauză, dar nu au trimis nici un șut pe spațiul porții lui Udeanu. La pauză scorul a rămas 3-0.

În partea a doua a meciului, în interval de 11 minute, Aerostar a mai marcat de 4 ori și a dus diferența la șapte goluri în minutul 65. În minutul 54 Vaciu a şutat la poartă şi Rareş Băluţă a deviat în propria poartă. Două minute mai târziu Alexandru Ciocâlteu şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. În minutul 61 Valentin Buhăcianu a reușit al treilea său gol, iar în minutul 65 Cătălin Vraciu a marcat pentru 7-0.

În ultimele 3 minute ale meciului gazdele au mai marcat de două ori. Mai întâi, fostul jucător al Brăilei, Al. Pop a marcat pentru 8-0 în minutul 87, iar în minutul 90 Valentin Buhăcianu a marcat al patrulea său gol în acest meci și a stabilit rezultatul final, Aerostar Bacău – Dacia Unirea Brăila 9-0 (3-0).

Aerostar: Udeanu (min. 83 Mocanu) – Mihălăchiaoe, Alin Mutu, Vişinar (min. 63 Ardei), D. Drugă, I. Chirilă, Carabela, Vraciu (min. 68 Al. Pop), Buhăcianu, H. Ilie, Ciocâlteu.
Antrenor: Florin Bratu

Dacia Unirea: Rob. Chirilă – Cl. Popa (min. 58 Em. Ion), Cl. Ţapu, Diakite, R. Băluţă – Val. Robu, D. Mihalcea, Van den Driest, Cheleş (min. 46 S. Robu) – Konyeha (min. 73 Al. Duțu), Jallow. Antrenor: Florentin Petre

Dacia Unirea rămâne pe ultimul loc în Liga a 2-a, cu 19 puncte după 32 de etape, având 27 de goluri marcate și 93 primite. În etapa următoare echipa brăilenaă va juca pe teren propriu, sâmbătă, 4 mai, de la ora 11.00, cu FC Argeș.

Exit mobile version