CS Făurei nu renunță la Liga a 3-a, chiar și după înfrângerea cu 1-3 în fața celor de la Dinamo Bacău

Sâmbătă după amiază, pe stadionul din Făurei, s-au întâlnit ocupantele locurilor 8 și 9 din seria a II-a a Ligii a 3-a, Dinamo Bacău și CS Făurei. După meciul bun făcut în etapa trecută CS Făurei spera într-o victorie cu echipa din Bacău, victorie care să o urce pe locul 8 în clasament. Din păcate lucrurile nu au stat chiar așa și echipa pregătită de Andrei Întuneric și Dragoș Vasilache a câștigat la Făurei cu 3-1 (2-0) după ce etapa trecută câștigase în fața unei alte echipei din județul Brăila, Sportul Chiscani, cu scorul de 1-0.

După ce, din cauza problemelor financiare, în săptămâna premergătoare meciului nu au făcut niciun antrenament, CS Făurei nu a mai repetat jocul bun din repriza a doua cu Oțelul Galați, iar asta s-a văzut imediat pe teren. Oaspeții au marcat de două ori în prima repriză, prin Vasile Padovei, în minutele 24 și 42. După pauză tot oaspeții au marcat în minutul 58, prin Ionuț Tofan. CS Făurei a redus din handicap în minutul 71. După o combinație a lui Stelică Nicoliță cu Cristi Bud, primul a șutat din careu și a marcat pentru 1-3.

CS Făurei: Ion Radu – Burcea, Ovye Monday (min. 46 S. Agache), C. Lazăr, I. Comșa, B. Nicoliță, Gherghișan, Sapioniac (min. 23 Cristi Bud), Al. Bordei, B. Ilie – S. Nicoliță.

În ultima etapă a sezonului regulat, sâmbătă, 26 martie, de la ora 15.00, CS Făurei va juca în deplasare, cu Metalul Buzău.

Ce s-a întâmplat în meciul cu Dinamo Bacău a fost urmarea unei situații precare prin care clubul nostru a trecut de curând. Îmi cer scuze tuturor suporterilor pentru înfrângerea de azi, fotbalul și relația noastră cu suporterii trebuie să fie mereu în strânsă legătură. De asemenea, motivul pentru care azi nu am mai realizat interviul pe care vi l-am promis este pentru că, între timp, am ajuns la un acord cu domnul primar, iar acesta m-a asigurat că primăria va asigura financiar drumul echipei noastre în liga a treia. Prin urmare, dragi suporteri, visul nostru continuă. Haideți să câștigăm!”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a clubului CS Făurei, semnată de Bănel Nicoliță.

Exit mobile version