CS Făurei a pierdut cu 6-0 amicalul cu Gloria Buzău

CS Făurei a jucat astăzi dimineață un prim meci amical cu echipa promovată în Liga a 2-a, Gloria Buzău. Meciul desfăurat pe stadionul ”Gloria” din Parcul Crâng a fost câștigat de echipa pregătită de Ilie Stan cu scorul de 6-0 (5-0).

Nou promovată în Liga a 2-a, Gloria Buzău s-a întărit în această vară, iar diferența de valoare dintre echipa lui Ilie Stan și cea a lui Bănel Nicoliță s-a văzut clar. Gloria a deschis scorul în minutul 14, după o gravă greșeală a lui Bănel Nicoliță, care încercând să iasă din apărare a trimis o minge direct în piciorul unui adversar. Acesta a intrat în careu și i-a pasat lui Valentin Alexandru care a trimis în plasă de la 10 metri, 1-0.

În minutul 17 Niță a pierdut o minge la marginea careului, un atacant al Buzăului a recuperat și a centrat perfect pentru Remus Chirpiliu, iar acesta a reluat cu capul din 6 metri, 2-0.

În minutul 23, tot după o pasă greșită a celor de la Făurei, un jucător al gazdelor a interceptat, a pătruns spre careul oaspeților și a centrat la bara a doua iar Valentin Munteanu, nemarcat, a trimis în poartă din 2 metri.

În minutul 29 pe un contraatac rapid al gazdelor, Valentin Alexandru a marcat pentru 4-0, cu un lob de la 8 metri lateral dreapta, peste portarul Stavrev. Nici n-au repus bine mingea de la centrul terenului că jucătorii de la Făurei au și pierdut posesia, iar Remus Chirpiliu a marcat pentru 5-0 cu un șut de la 10 metri, sub transversală.

În minutul 57, după un corner al gazdelor de pe partea dreaptă, jucătorii de la Făurei au respins până la marginea careului, de unde Matei Constantinescu a reluat în dreapta portarului Stavrev, 6-0.

Pentru CS Făurei au jucat: Stavrev – G. Niță, S. Agache, B. Nicoliță, M.
Mocanu – G. Dragomir, Băicoianu, Apostol, S. Valentin – S. Nicoliță, M. Paraschiv. În repriza a doua au mai intrat doi juniori.

Exit mobile version