CS Făurei a pierdut cu 0-2 în deplasarea de la Slobozia

Sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul din Slobozia, echipa fraților Nicoliță a dat o replică destul de bună celor de la Unirea Slobozia, una dintre echipele care se bat la promovare.

Deși nu prea au avut ocazii de gol la poarta lui Poiană, CS Făurei s-a bătut să limiteze proporțiile scorului. Echipa din Slobozia s-a impus cu 2-0 (2-0), același scor cu care câștigase și în primăvară, în returul campionatului trecut.

Unirea Slobozia a deschis scorul în minutul 17 prin Constantin Toma și tot el a majorat avantajul gazdelor în minutul 45 din penalty. Atacurile celor de la CS Făurei s-au bazat în general pe mingii lungi, pentru Stelică Nicoliță, dar acesta nu a reușit să-și creeze nici o mare ocazie de gol.

CS Făurei a jucat în următoarea formulă: A. Nicoliță – G. Niță, B. Nicoliță, S. Agache, M. Mocanu, D. Percă, G. Dragomir, V. Apostol, F. Roată, A. Pușcașu, S. Nicoliță. În repriza a doua Băicoianu l-a înlocuit pe Percă, iar Drezaliu a intrat în locul lui Niță. De menționat că nici la acest meci CS Făurei nu a avut portar de rezervă.

Etapa viitoare CS Făurei va juca pe teren propriu cu CS Afumați.

Echipa din Făurei ocupă locul 11 în clasamentul seriei a II-a din liga a 3-a, cu 3 puncte și golaveraj 5-8.

Exit mobile version