CS Făurei a câștigat derby-ul județean din Liga a 3-a, cu Sportul Chiscani

Sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul din comuna Chiscani, s-a disputat primul derby județean din seria a II-a Liga a 3-a, între Sportul Chiscani și CS Făurei. După primele două etape ambele echipe erau fără puncte în clasament.

Meciul a fost unul frumos, cu două reprize diferite în ceea ce privește echipele care au controlat jocul pe teren, Prima repriză a aparținut oaspeților, care au și marcat de trei ori. CS Făurei a deschis scorul în minutul 7. În urma unui corner, Daniel Gîță a reluat cu capul și a marcat pentru echipa antrenată de Alexandru Balaban. În minutul 18 CS Făurei și-a mărit avantajul Gabriel Niță a marcat pentru 0-2 după o pasă primită de la Silviu Moise. În minutul 40 CS Făurei a beneficiat de o lovitură liberă de la circa 2 de metri, lateral. Silviu Moise a executat și a trmis mingea direct în poartă, la colțul lung, 0-3.

În repriza a doua Sportul Chiscani a venit cu o altă față de la vestiare și au început să pună probleme apărării celor de la Făurei. În minutul 61 Cristian brahnașu a redus din handicap și tot el, în minutul 72 a însxcris pentru 2-3, readucând speranțe în tabăra gazdelor pentru obținerea măcar a unui egal în acest meci. În minutul 80, CS Făurei a rezolvat practic meciul, în urma golului marcat de Vasile Ion. Acesta a primit o pasă de la Stelică Nicoliță, în partea stângă, și de la 7 metri a trmis cu latul la colțul lung al porții celor de la Chiscani, 2-4.

Sportul Chiscani: D. Petrea – M. Pascu, S. Sloată, E. Dănăilă, S. Sima, L. Iancu, G. Iacob, V, Stroe, G, Capbun, S. Crăciun, Cr. Bahnașu. Rezerve: Ghițun – Cozman, G. Ioniță. Eni, Tarozzi, Scarlat, C. Bogdan. Antrenor: Georgel Pascu

CS Făurei: B. Toma – Comșa, D. Gîță, Agache, M. Mocanu (min. 62 C. Constantinescu), G. Niță, G. Chihaia, Fl. Bălan, Gherghișan (min. 73 V. Ion), S. Moise (min. 49 Boungou Laz), S. Nicoliță. Antrenor: Alexandru Balaban.

După 3 etape CS Făurei este pe locul 7, cu 3 puncte și golaveraj 8-8. Sportul Chiscani rămâne pe ultimul loc, cu 0 puncte și golaveraj 2-13. Etapa viitoare, sâmbătă, 18 septembrie, CS Făurei va juca pe teren propriu cu Aerostar Bacău, iar Sportul Chiscani se va deplasa la Buzău, pentru meciul cu Metalul.

Exit mobile version