Crimă într-un sat din comuna Galbenu

Un tânăr de 17 ani din localitatea Zamfirești, comuna Galbenu, este acuzat de omor după ce în urma unui conflict cu un consătean l-ar fi lovit pe acesta cu un par în cap. Victima, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1.05, abandonată pe stradă din satul Drogu. 

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1:05, polițiștii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112, cu privire la faptul ca pe o stradă din localitatea Drogu, comuna Galbenu, se afla o persoană căzută pe carosabil.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că pe fondul unor neînțelegeri și a consumului de alcool, un bărbat de 31 de ani din localitatea Zamfireşti, comuna Galbenu, a fost lovit cu un corp dur, de către un tânăr de 17 ani, din aceeași localitate. Bărbatul a fost preluat de ambulanţă, dar a decedat la scurt timp. Trupul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legala Brăila în vederea efectuării necropsiei.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost condusă la sediul poliţiei pentru audieri, iar cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei.

Exit mobile version